Hotel Grand Velas Las Cabos położony jest nad samym oceanem w Meksyku. W ofercie hotelu znajdują się luksusowe apartamenty, prywatna plaża, a na gości czeka sprzęt do nurkowania i terenowe samochody, które można wynająć, by samodzielnie zwiedzić słynne plaże na wybrzeżu. Tym, co najmocniej wyróżnia ten hotel wśród konkurencji jest jednak kuchnia, a dokładnie jedno danie. Ikona meksykańskiej kuchni, czyli taco w wersji premium. Można je zamówić w hotelowej restauracji Frida, która została tak nazwana na cześć malarki Fridy Kahlo

Warte 25 tys. dolarów taco składa się z miękkiej, kukurydzianej tortilli, płatków wołowiny Kobe, homara, sera brie z czarnymi truflami oraz kawioru Almas Beluga. To najdroższy kawior na świecie i to właśnie jego zawartość wpływa najbardziej na cenę taco. Jest bardzo rzadkim rodzajem kawioru, pozyskiwanym ze specjalnej odmiany bieługi. Ma biały kolor, który zawdzięcza prawdopodobnie alibinotycznym formom bieługi, z której pochodzi. Dostępny jest tylko w kilku miejscach na świecie i zawsze sprzedawany jest w puszce wykonanej z 24-karatowego złota. Za samo opakowanie kawioru trzeba zapłacić prawie 35 tys. dolarów.