Fine Dining Week to coroczne święto koneserów przeżyć restauracyjnych. W tym sezonie nie tylko możesz dać się zaskoczyć nowym smakom, lecz także zjeść kolację w miejscu, z którego będziesz podziwiał widok na całą stolicę.
Doskonałe dania kuchni fusion i olśniewający widok na nowoczesną część Warszawy będą jedynym w swoim rodzaju doświadczeniem.

Goście, którzy zdecydują się na zarezerwowanie posiłku właśnie na dachu hotelu Westin, będą mogli wybierać sposób dwóch 6-daniowych zestawów: mięsno-rybnego lub wegańskiego. W ramach tego pierwszego spróbują oni m.in. tataru z marynowanych pomidorów, pieczonego fileta z halibuta z pikantną panierką oraz lekko pikantnej zupy z mleka kokosowego z małżami Św. Jakuba. Weganie mogą liczyć zaś na takie cymesy jak tatar z leśnych grzybów z awokado, salsą verde i oliwą limonkową, krem ze słonecznika bulwiastego z oliwą z pestek dyni i gnocchi ze świeżą miętą z letnimi warzywami, kurkami i sałatką ze świeżych ziół. No i obowiązkowo deser: sferyczny mus ze słonego serka i zielonego jabłuszka lub mus z gorzkiej czekolady i tofu. Każda para gości w prezencie otrzyma także butelkę Martini Prosecco.

Więcej informacji: https://restaurantclub.pl/side-event/202